Będzie gaz nie jeden raz! Lady Pank w trasie koncertowej po UK z TransferGo!
Widział was ktoś kiedyś na szalonej imprezie ze świetną muzyką? Jeśli nie, to jest taka szansa w UK, gdzie w latach 70-tych królowały ćwieki, irokezy, Sex Pistols, The Clash i Exploited. Okazja się powtarza w roku 2017. Lady Pank zaśpiewa swoje przeboje na Wyspach Brytyjskich w pierwszy weekend maja. Dla kogo? Oczywiście dla Polonii. Co to oznacza? Masę emocji, świetne koncerty i najlepszy początek majowego sezonu.
2017-04-25, 16:38

Lady Pank to kapela, która od 1981 roku zdobywa serca fanów ciągle na nowo. Sekret tkwi w charyzmatycznym wokaliście (jego głosu nie da się pomylić z nikim innymi!), świetnym gitarowym brzmieniom i niebanalnym tekstom. Można o nich powiedzieć: esencja polskości, muzyka na światowym poziomie.

Międzynarodowy serwis TransferGo, jako oficjalny sponsor dwóch koncertów zespołu w Wielkiej Brytanii, nie może się doczekać wydarzenia. Granie Lady Pank rozgrzeje publiczność do czerwoności – to gwarantowane!

Lady Pank & TransferGo

Co łączy kultową kapelę i TransferGo - międzynarodową firmą zajmującą się przelewami online? Bardzo wiele! Polacy pracujący w firmie należą oczywiście do fanów.

Cytując Magdalenę Golebiewska z TansferGo: ”Polacy kochają zarówno TransferGo jak i Lady Pank. TransferGo oceniane jest przez fanów jako DOSKONAŁE (9,4/10 na portalu Trust Pilot) . Wskaźnik satysfakcji użytkowników ( Net Promotor Score) wynosi dla firmy aż +80, co w branży finansowej jest wręcz niespotykane. Polacy kochają tez Lady Pank. I stad wziął się pomysł na współprace oraz decyzja aby dać naszym Klientom zarówno tym istniejącym jak i przyszłym :) , okazje posłuchania tego kultowego zespołu.

Kiedy brytyjska scena zadrży od świetnej muzyki?

W ramach trasy sponsorowanej przez TransferGo, Lady Pank zagrają dwa koncerty: 6 maja w Cresset Theatre w Peterborough i 7 maja w kultowym Hull City Hall. Na taką imprezę brytyjska Polonia czekała od wielu lat i trzeba przyznać, że to wydarzenie sezonu. Udało się, dzięki połączeniu sił TransferGo i lokalnej rozgłośni Radio Star.

A ponieważ to co dobre, szybko się skończy…

Mogłaś być juz na dnie a nie byłaś, nigdy nie dowiesz się co straciłaś… Czy na pewno? Nic nie musicie tracić, a wręcz zyskać! Po prostu wcześniej nie wiedzieliście, że TransferGo rozdaje £20 za przelew. Każdy z użytkowników, który zarekomenduje aplikację znajomemu, otrzyma w prezencie 20 funtów, gdy tylko osoba z jego polecenia wykona pierwszą transakcję, niezależnie od jej kwoty.

Można sonie zadać pytanie: „Na co komu dziś transfer równie długi, jak wczorajszy dzień?” Dlatego TransferGo to przelewy nie tylko łatwe w obsłudze, ale również szybkie. Podbiły serca użytkowników, tak jak Lady Pank zdobyli serca swoich fanów! Pozostaje tylko powiedzieć: do zobaczenia pod sceną!